Hirdetés

Ez az Elden Ring játékos a Dragon Ball szereplőjével vágott neki a kalandnak

|

Az Elden Ring szuper karakterkészítőjét megfelelően beállítva Zseniális Teknős is lehet a fantasy kaland főhőse.

Hirdetés

A FormSoftware soulslike alkotásai kapcsán rengeteg szó esik a nehézség szerepéről, vagy éppen a felfedezés öröméről, de talán ezeknek a játékoknak alulértékelt erőssége a karakterek külsejének nagyfokú testreszabhatósága.

Ez nem csak a Dark Souls epizódok önjelölt divatszakértőire vonatkozik, akik párbajozás helyett azért játszanak a többjátékos móddal, hogy divattanácsokat osztogassanak, hanem azokra is, akik a karakterkészítővel babrálnak hosszú órákig, hogy ismert karaktereket hozzanak el a From játékaiba.

Hirdetés

Így az Elden Ringre is rávetette magát a közösség, akik Kratostól és Geralttól kezdve Mark Zuckerbergen át egy Uruk-hai orkig mindenféle karaktert készítettek már, munkájuk eredménye pedig egy mókás Dragon Ball kikacsintás lett.

A barrera2324 nevű felhasználó Zseniális Teknőse nemcsak azért hatásos, mert a szereplő arcát egész jól sikerült eltalálnia, hanem azért is, mert a hátára talált egy páncélt, ami rendkívül jól illik a harcművész remetéhez, illetve a Comet Azur nevű varázslattal egy egészen Kamehameha-szerű támadást is tud vele használni a játékban.

Ha nektek is kedvetek támadna hirtelen egy új kalandhoz a Dragon Ball szereplőjével, vigyázzatok, nehogy elvesszen a mentésetek (ez a PC-seket fenyegeti főleg), ha pedig minden apró titkot szeretnétek felfedezni az új karakteretekkel, ezt a térképet tanulmányozzátok át.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)