Hirdetés

Ez lehet a következő sikeres, játékból készült anime

|

Hosszú-hosszú hónapokig nem hallottunk semmit a készülő anime-adaptációról, de az Aniplex legutóbbi online műsorában hirtelen minden részletet bejelentettek.

Hirdetés

Azt az idei év eleje óta tudjuk, hogy a NieR: Automata alapján az Aniplex stúdió (Sword Art Online) készít egy animét, ami jó esélyekkel indul - a Cyberpunk: Edgerunners például önmagában is tarol, és a Cyberpunk 2077 népszerűségét is megdobta. A bejelentés óta semmi infót nem kaptunk a projekt kapcsán, de a hétvégén volt esedékes az Aniplex Online Fest, melynek keretében minden kiderült.

A műsor 8 és fél perce a NieR: Automata Ver1.1a-ról szólt, ami az adaptáció hivatalos címe, és azt jelképezi, hogy lesznek benne változtatások az eredeti sztorihoz képest.

Hirdetés

Yoko Taro, a NieR játékok atyja maga mesélt a változásokról, és bár a rendező, Ryoji Masuyama szabadkozott, hogy nagyrészt minden a helyén lesz, Taro élvezettel húzta a nézőket. Miután azzal viccelődött, hogy az alkotók megpróbálták teljesen átírni a történetet és alig bírták megállítani őket, bevallotta, hogy a játék szerelmeseit nem fogják túlzottan meglepni az események.

A fenti, 8 perces felvételben a karakterbemutató trailereket is láthatjuk. A két főszereplő, 2B és 9S szerepét egyébként Yui Ishikawa és Natsuki Hanae párosa kapta, akik a játékban is szinkronizálták a főhősöket.

A NieR: Automata Ver1.1a valamikor 2023 januárjában érkezik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)