Hirdetés

Ez nem a GTA 6: egy nő betört a Rockstar Games torontói irodájába, egész vagyont zsákmányolt

|

Valódi mestertolvajról lehet szó, hiszen elvileg egyedül fosztotta ki az egész környéket

Hirdetés

A nemrég napvilágra került történet simán lehetne a Grand Theft Auto 6 valamelyik küldetése is, pedig elvileg ez tényleg a valóság: a ScreenRant beszámolója szerint ugyanis egy nő kifosztotta a Rockstar Toronto irodáját, összesen 66 ezer dollár, vagyis nagyjából 19 és fél millió forint értékben vitt el számítástechnikai eszközöket és egyéb dolgokat innen.

A feltételezett (és immár elfogott) elkövető nem csak ide tört be, gyakorlatilag az egész környéket végigjárta, és összesen 18 különböző bűntényt követett el. Többek között autókat tört fel, lopott mobiltelefonokkal fizetett, és még kabátokat is zsákmányolt.

Hirdetés

Az egész sztori azért különösen extrém, mert a jelentések szerint nem volt semmiféle belsős összekötője vagy tettestársa, az összes bűncselekményt teljesen egyedül vitte véghez - legalábbis rajta kívül senki mást nem vádoltak meg a hatóságok. Tehát egyedül ment be a Rockstarhoz, és hozott el 19 és fél millió forintnyi felszerelést. 

A Rockstar egyelőre semmilyen formában nem kommentálta az esetet, de végtelenül csalódottak lennénk, ha a GTA 6-ba nem kerülne majd valamiféle easter egg, ami erre a szerencsétlen esetre utal. Ha egy 30 éves hölgy így ki tudja rámolni az irodádat, akkor tényleg nincs mit tenni, legalább az önirónia segíthet valamicskét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)