Hirdetés

Ez sem maradhatott ki, így jött el a Mátrix a Fortnite-ba

|

Két ikonikus mozdulattal is emote formájában találkozhatunk az Epic Games játékában.

Hirdetés

Megszámolni is nagy kihívás, hogy hány crossoverrel találkozhattak már eddig a látszólag még mindig nagyon népszerű Fortnite játékosai, akik a különböző skineknek hála lehettek már szuperhősök, sportolók, énekesnők, vagy éppen ismert videojátékos karakterek. Így nem is annyira meglepő, hogy a Mátrix-filmek hangulata sem maradt ki a szórásból.

Megjelent ugyanis három kozmetikai cucc a játékbeli boltban, amikre jó eséllyel nagyon hamar le fognak csapni a sci-fi franchise rajongói. A Neo's Bullet Time Emote-ot használva karakterünk bemutatja azt a jól ismert hátradőlést, amit sokan, sokféle módon megpróbáltak már leutánozni, valószínűleg nem sok sikerrel.

Hirdetés

A Fortnite-ban viszont ez is működik:

Aztán ott van még a Trinity's Kick Emote, aminek bevetésével nagyon menő pózban marad a levegőben hősünk, valahogy úgy, mint Carrie-Anne Moss karaktere. Ezt talán ritkábban próbálják meg imitálni az emberek.

A Ones and Zero Wrap pedig abban segít, hogy fegyverünk is úgy nézhessen ki, mintha a Mátrixból származna. Nem kizárt, hogy a jövőben még tovább bővül a crossover, hiszen hamarosan megérkezik a filmsorozat legújabb felvonása.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)