Hirdetés

Ez volt az év legjobb játéka a játékosok szerint

|

A The Game Awards házigazdája már most elárulta, hogy a díjátadó szavazásán melyik cím zsebeli be a közönségkedvencnek járó trófeát.

Hirdetés

A The Game Awards mostanra igencsak kinőtte magát, így egy sima díjátadóból az év legrangosabb gamer eseményeinek egyikévé vált, melyen az E3-hoz és a Gamescomhoz fogható bejelentés-cunamival készülnek a kiadók. Az esemény atyja és házigazdája, Geoff Keighley korábban már bejelentette az idei jelölteket, most pedig azt is elárulta, hogy melyik címet kedvelték idén leginkább a játékosok.

Több nagy újdonság is érkezett idén, tehát bőven volt miből válogatnia a szervezőknek, sőt Keighley három fordulós szavazást tartott, hogy leszűkítse, mely kaland tetszett leginkább a gamer közönségnek 2020-ban. Bár a The Game Awards legtöbb díjára adhatók le szavazatok, ezeknél a szakmai zsűri értékelése súlyozottan számít. 

Hirdetés

Ellenben van egy kategória, a Player's Voice Award, ahol pusztán a közönségszavazatok alapján dől el, hogy melyik játék kapja a díjat. Keighley ennek eredményét már most megosztotta, a játékosok szavazatai alapján tehát az idei legjobb játék a Ghost of Tsushima lett:

A Sucker Punch alkotása olyan címeket utasított maga mögé, mint a Doom Eternal, a Hades és a The Last of Us Part II. Ez utóbbival nagyon szoros versenyben volt, sőt a Naughty Dog játéka jó ideig biztos befutónak tűnt. Nem sokkal a szavazás lezárta előtt azonban elkezdtek ömleni a szavazatok a Ghost of Tsushimára, így végül ennek jár a díj. 

Vannak, akik szerint csak a The Last of Us Part II-t divatból gyűlölő tábor szavazta meg a japán kaland győzelmét, ennek igazságtartalmát azonban valószínűleg soha nem tudjuk majd ellenőrizni. Mindenesetre a Sucker Punch egy remek alkotást tett le az asztalra, ami mindenképp megérdemli az elismerést.

Ti egyetértetek a győzelemmel vagy másnak adtátok volna a díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)