Hirdetés

Ezek a Ghost of Tsushima artok háttérképnek is tökéletesek

|

A Ghost of Tsushima valószínűleg önmagában is gyönyörű lesz, így nem meglepő, hogy a hozzá készült koncepciós rajzokat nézve is csak ámulunk.

Hirdetés

Még szűk 3 hetet kell várnunk, hogy végre bebarangolhassuk a feudális Japán egyik mongolok által megszállt szegletét. Mi már nagyban teszteljük a szamurájból lett orgyilkos kalandját, hogy már a megjelenés előtt, egészen pontosan július 14-én beszámolhassunk nektek arról, hogy mivel rukkolt elő a Sucker Punch. Addig azonban megtörhetitek a várakozást néhány gyönyörű arttal, amit nemrég adtak ki a játék alkotói. 

Hirdetés

Mindig érdekes bepillantani a kulisszák mögé, és erre a leggyakrabban akkor van lehetőségünk, amikor egy-egy fejlesztő megszán minket néhány koncepciós rajzzal. Már az eddigi bemutatók alapján is erősen sejthettük, hogy a Ghost of Tsushima készítése során hatalmas hangsúly került arra, hogy a látványvilága megdobogtassa a feudális Japán szerelmeseinek szívét, a most közzétett képek után már biztosak lehetünk ebben:

Nagyon reméljük, hogy a játékban is visszaköszön az a változatosság a helyszínek terén, amit a fenti galériában láthattunk, és a nyugodt mezőktől kezdve, a behavazott tájakon át a zord erődítményekig mindent bejárhatunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)