Hirdetés

Ezek a színészek szólaltatják meg a Hogwarts Legacy karaktereit

|

A szereplőgárda legismertebb tagja minden bizonnyal Simon Pegg.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy sokak számára 2023 egyik legjobban várt játéka, elvégre rég volt már, hogy szabadon felfedezhettük Roxfortot, olyat pedig még nem is élhettünk át, hogy egy általunk létrehozott karakterrel egy nagy költségvetésű projektben csöppenhessünk bele a varázsvilágba. 

Abba, amit eredetileg J.K. Rowling alkotott meg, és akinek utálói mindent megtesznek azért, hogy bojkottálják a Warner Bros. Interactive és az Avalanche Software játékát - még akkor is, ha Rowlingnak lényegében semmi köze nincs a projekthez. Ahogyan a Harry Potter-filmek szereplőinek sem, így például a Teszlek Süveget vagy Félig fejnélküli Nicket is új színészek szólaltatják meg. Kivételt képez Luke Youngblood, aki a filmekben Lee Jordant alakította - most új karaktert kap.

Hirdetés

Ez a fejlesztők legújabb közleményének köszönhetően derült ki, amelyben leleplezték a Hogwarts Legacy szinkronhangjait. A szereplőgárda legismertebb tagja egyértelműen Simon Pegg (Haláli hullák hajnala, Mission: Impossible filmek), aki Phineas Nigellus Black igazgatót tolmácsolja nekünk. Sirius Black ükapja egy, a munkára alkalmatlan és meglehetősen mogorva alak, akit nem szívlelnek a diákok, és ez kölcsönös. Ismerjétek meg a Roxfort akkori első számú emberét. 

Ezen kívül a következő párosítások derültek ki: 

  • A főszereplő hangja, ha fiú: Sebastian Croft (Heartstopper, Londoni rémtörténetek)
  • A főszereplő hangja, ha lány: Amelia Gething (A spanyol hercegnő, The Amelia Gething Complex)
  • Matila Weasley professzor, a Roxfort igazgatóhelyettese: Lesley Nicol (Downton Abbey)
  • Onai professzor, jóslástan tanár: Kandace Caine (Call of Duty: Modern Warfare II)
  • Satyavati Shah professzor, csillagászat: Sohm Kapila (A múmia, Charmed)
  • Everett Clopton, hollóhátas diák: Luke Youngblood (Halálos iramban: Kémfutam, Grounded)
  • Mahendra Pehlwaan, hollóhátas diák: Asif Ali (WandaVízió, Nincs baj, drágám)
  • Félig fejnélküli Nick: Jason Anthony (Total War: Warhammer III, Call of Duty: Warzone)
  • Teszlek Süveg: szintén Jason Anthony

Őket már biztosan hallhatjuk tehát a három hullámban megjelenő Hogwarty Legacy során: a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es változatok február 10-én érkeznek meg, amiket április 4-én a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók követnek, végül július 25-én befut majd a Switch-kiadás is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)