Hirdetés

Ezek a Warhammer 40,000 gyertyák elhozzák a Császár dicsőségének illatát

|

Úgy szépek az ünnepek, ha a fenyőágak és a sülthúsok illataihoz még hozzákeverdik a Tyranid Toxicrene spórák szaga is.

Hirdetés

A Games Workshop és a Merchoid minden évben meglep bennünket egy teljesen franchise-idegen, de nagyon cuki termékvonallal. Voltak itt már csúnya karácsonyi pulcsik, fura plüssök és zoknik, most pedig jönnek az illatosított gyertyák.

Hiszen mi más is jutna eszünkbe a Warhammer 40K véráztatta galaxisáról, mint egy gyönyörű, kékes mécses, melynek nyugtató, vörös lángjai T'au Ethereal feromonokat eregetnek a levegőbe?

Hirdetés

A felhozatal egyébként minden Warhammer rajongót kielégíthet majd (leszámítva azokat, akik az orkok szagát akarták a nappaliba csempészni), és nem is kerül olyan sokba, mint mondjuk egy Space Marine osztag kifestéséhez szükséges készlet. Egy mécsest 17 euróért kínál a Merchoid, de ha legalább hármat rendelünk, akkor már 20 százalékos kedvezménnyel adják őket.

A mécseseket egyelőre csak előrendelni lehet, de várhatóan november 30-án már le is szállítják őket. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet ez magadnak vagy annak a cimborádnak/párodnak, akit sosem tudsz elrángatni a Warhammer asztal mellől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)