Hirdetés

Ezekkel a hátterekkel eldöntheted, melyik Cyberpunk 2077-es banda mellé állsz

|

A CD Projekt RED mindent megtesz, hogy kellően hangulatba kerüljünk a Cyberpunk 2077 megjelenéséig.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt bemutatkozott Night City, annak bandái, illetve megtudhattuk azt is, milyen gépet kell összeraknunk, hogy ne maradjunk ki a CD Projekt RED legújabb játéka által kínált, remélhetőleg lehengerlő élményből. Mivel már évek óta tombol a hype, nem nehéz meggyőzni a játékosokat arról, hogy kelleni fog ez nekik.

Hirdetés

Ha úgy érzitek, a várakozás élményét fokozná, hogy Cyberpunk 2077-es háttérképpel dobjátok fel mobilotokat, válogassatok az alábbi, a CDPR által közzétett képek közül, ha pedig az asztali változatokat szeretnétek, látogassatok el a hivatalos oldalra, majd keressétek a Wallpapers menüpontot. A galériában mind a kilenc bandához találtok egy-egy hátteret, válasszátok ki, amelyik nektek a legszimpatikusabb.

Szinte hihetetlen, de már csak kevesebb mint két hónap választ el minket a megjelenéstől. Mivel tervezitek addig elütni az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)