Hirdetés

Ezekre a videojátékos karakterekre számíthatunk a Netflix-féle Resident Evil sorozat folytatásában

|

Már persze, ha egyáltalán tényleg készül második szezon az új Resident Evil sorozathoz.

Hirdetés

Elég bőbeszédű volt a netflixes Resident Evil sorozat showrunnere, mikor arról volt szó, melyik videojátékos karakterekre lehet biztosan számítani egy esetleges második évadban, és kik azok, akiket még eléggé szeretne adaptálni a jövőben a sorozatban. 

Értelemszerűen a következő sorok spoileresek lesznek a Resident Evil első évada tekintetében, szóval csak ennek tudatában folytassátok az olvasást!

Hirdetés

A Netflix-féle Resident Evil sorozat története ugyebár párhuzamosan halad két idővonalon. A 2022-es események ott értek véget a szezonzáróban, hogy Jade és Billie, valamint Albert Wesker egyik klónja, 'Bert együtt elhagyják New Raccoon Cityt azért, hogy Japánban találkozzanak egy bizonyos Ada Wonggal. Igen, ez pontosan az az Ada Wong lesz, akit a videojátékokból is ismerhettek (illetve őt fogják valamilyen módon adaptálni), és Andrew Dabb showrunner most 100%-osan megígérte, hogy Ada már a második évadban fontos szereplő lesz.

Ehhez mindössze annyi hiányzik, hogy a Netflix tényleg meg is rendelje a második évadot. A sorozat értékelései nem túl fényesek, de a nőzőszámmal nincs gond.

Andrew Dabb ezen felül arról is mesélt, hogy a későbbi évadokban előbb vagy utóbb gyakorlatilag minden fontosabb Resident Evil elemet át akar ültetni saját munkájába. Külön kitért arra, hogy a 2021-es Resident Evil Village-ben azonnal közönségkedvenccé vált Lady Dimitrescut is át szeretné emelni a sorozatba. 

Szerintetek megérdemli a folytatást a Resident Evil sorozat, vagy hagyni kéne az egészet a fenébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)