Hirdetés

Ilyen, amikor a videojáték karakterek a szobádban verik szét egymást

|

Elképzelted már, milyen lenne, ha a videojátékaid szereplői kiugrálnának a monitorból, és egymásnak esnének, amíg nem figyelsz rájuk?

Hirdetés

Ennek előbb-utóbb meg kellett történnie. Gondoljatok csak bele: betöltöd a PC-t, tele kedvenc játékaiddal. Lehet, hogy a telefonodat is leteszed, ami szintén tele van érdekes címekkel, a táblagéped meg hemzseg a társasjátékoktól.

Mi lesz, ha kiszaladsz egy kávéért, és mindezek ott maradnak felügyelet nélkül? Óh, haver. Nincs veszélyesebb az unatkozó videojáték karaktereknél. Legalábbis így gondolta a PixelStormFilms kedves videósa, akinek szobáját tönkretették virtuális kedvencei. Nézzétek meg az alábbi videót, és ezután merjétek bekapcsolva hagyni a gépeteket alvás közben.

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)