Hirdetés

Ezért nem lesz benne Johnny Cage a Mortal Kombat filmben

|

A film producere elárulta, hogy miért hagyták ki a közönségkedvenc harcost. A két dudás egy csárdában tipikus esete.

Hirdetés

Nem csak a stáb, mi is gyermeki örömmel néztük az új Mortal Kombat film első előzetesét, amely magyar szinkronnal ugyan meglehetősen furcsa volt, viszont mindenképpen brutális és látványos.

Egyvalamit azonban kifejezetten hiányoltak belőle a rajongók (ezúttal nem Chun-Li volt az), méghozzá a széria egyik közkedvelt karakterét, Johnny Cage-t. Az egysorosokban erős harcos azonban nem csupán a trailerből hiányzott, a filmben sem fogunk találkozni vele, méghozzá okkal. 

Hirdetés

A film producere, Todd Garner a GameSpotnak adott interjújában árulta el, hogy Cage miért nem lesz ott a többiek mellett. Garner szerint Johnny Cage visszatartásának oka valójában Kano, ugyanis Cage egy nagyon egoista fickó, egy vicces gazember, világi nagymenő, ahogyan Kano is, ezért feltették maguknak a kérdést: hagyják versengeni egymással őket, hogy megnézzék, ki szárnyalja túl a másikat humorizálásban és egózásban, vagy inkább félreállítják Johnny-t? Nem nehéz kitalálni, hogy melyik opció mellett döntöttek. 

De az, hogy most nem találkozunk Johnny-val, nem jelenti azt, hogy a jövőben sem fogunk. Garner elárulta, hogy ha elkészíthetnek még egy részt, pótolható lenne ez a hiány. Persze ez a sikeren múlik majd. Addig az első film premierjére várunk, amely elméletileg április 8-án lesz a hazai mozikban (a jelenlegi helyzet azonban nem azt mutatja, hogy erre érdemes számítani), míg az amerikai április 16-án, ott egyúttal az HBO Max-on is nézhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)