Hirdetés

Ezt a LEGO The Witcher kisfilmet neked is látnod kell

|

A kockásított Ríviai Geralt kalandjai folytatódnak.

Hirdetés

Négy éve már annak, hogy az Ondrejkarol YouTube csatornán felbukkant egy rajongói kisfilm "LEGO The Witcher - Wolf's Path" címmel, amely egy szlovák srác, Lukáš Brinza iskolai projektje volt, Andrzej Sapkowski regényei és a The Witcher videojáték inspirálták benne. 

Hirdetés

A közel ötperces alkotásban életre keltett figurák mesélnek egy sztoriról, amelyben Geralt és Lambert hosszú idő után váratlanul találkoznak Novigradban, majd együtt próbálnak megmenteni egy boszorkányt a kivégzéstől. Ha még nem láttátok, vagy csak felfrissítenétek az emlékeket, íme: 

A hír alapját az adja, hogy nemrég elkészült a rövidfilm folytatása, amely közvetlenül a korábbi események után játszódik és Geralték kénytelenek elhagyni a várost az előző akciójukat követően. 

Nektek hogy tetszenek a kisfilmek? Szívesen látnátok még hasonlókat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)