Hirdetés

Ezt a Marvel's Spider-Man 2 kontrollert kötelező lenne legyártani

|

Egy rajongói konzolok és kontrollerek dizájnolásával foglalkozó srác Spider-Man és God of War dizájnokkal ünnepli a hét nagy bejelentéseit. Nagyon kellenek!

Hirdetés

A PlayStation Showcase-en több meglepő bejelentést is kaptunk, például a Marvel's Wolverine-t, de mielőtt magunkhoz térhettünk volna Logan bemutatkozásából már a kedvenc hálószövőink ugráltak a képernyőn.

Jön a Marvel's Spider-Man 2, amitől persze beindult a rajongók nyálelválasztása. A konzolok és kontrollerek tervezésével foglalkozó POPE sem volt ezzel másképp, meg is ünnepelték egy olyan látványtervvel a nagy bejelentést, hogy azonnal felfakadt bennünk a birtoklási vágy.

Hirdetés

Röviddel a bejelentés után már le is szállított egy olyan PS5 kontroller dizájnt, amit abban a pillanatban lekapnánk a polcról, hogy készletre kerül. A borítás tökéletesen ötvözi Peter, Miles és Venom szereléseinek dizájnelemeit a vörös, fekete és kátrányos jegyekkel.

POPE egyébként nem csak a Pókember új kalandjára pörgött rá, de a God of War Ragnarok is felkeltette érdeklődését. A bejelentés után gyorsan tervezett is egy Ragnarok kontroller és konzolcsomagot, erre is csak elismerően csettintünk.

Mind a God of War, mind a Spider-Man kaptak annak idején saját, limitált kiadású PS4 konzolkiszereléseket, így meglepődnénk, ha a PS5 esetében más lenne majd a helyzet. Ha a hivatalos gépek csak fele olyan menőn néznek majd ki, mint a fentiek, akkor mi már rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)