Hirdetés

Ezt a zseniális rajongói The Last of Us Part II rövidfilmet mindenkinek látnia kell

|

A The Last of Us: Ellie's Revenge annyira jó, hogy már szinte nehéz is elhinni, "csak" egy rajongói rövidfilmről van szó.

Hirdetés

Az HBO-nál javában készül a The Last of Us tévésorozat, de ennek premierjéig sem kell unatkoznunk, most épp egy túlzás nélkül mesteri rajongói kisfilmet sodort felén a szél, ami legalább annyira brutális, mint maguk a The Last of Us játékok. 

A The Last of Us: Ellie's Revenge a második rész sztorijából építkezik, és tonnaszám ömlik benne a vér, repkednek a végtagok. Nem (csak) ezért lopta azonban be magát azonnal a szívünkbe. Minden egyes képkockájáról süt a szeretet és a tisztelet, az alkotók itt tényleg arra törekedtek, hogy a lehető legtökéletesebb módon adják vissza a játékban látottakat.

Hirdetés

Mindezt ráadásul nagyjából 20 ember hozta össze, bevallásuk szerint mindösszesen 10 ezer dollárból (3 millió forintból). A rajongói kisfilm tényleg masszívan korhatáros, ennek tudatában indítsátok el az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)