Hirdetés

Ezzel a bajusszal lesz az Uncharted Sullyja Mark Wahlbergből

|

Nathan Drake cimborájának egyik fő ismertetőjegye az Uncharted filmből sem maradhatott ki, így Mark Wahlberg is dicsőséges arcszőrzettel jelentkezett be a forgatásról.

Hirdetés

Ugyan az Uncharted film forgatása nagyon döcögősen akart elindulni, nemrég végre megkezdte a stáb a munkát Berlinben. Ennek kapcsán pedig a szereplők elkezdték posztolni az első promóciós és helyszíni képeket és videókat, így nemrég láthattuk Tom Holland Nathan Drake-jét, most pedig a címszereplő közeli barátját alakító Mark Wahlbergen volt a sor, hogy megmutasson egy kicsit Victor Sullivanből.

Hirdetés

Holland és Wahlberg kettősét egyébként korábban már láthattuk néhány, a forgatás közben elcsípett fotón, akkor viszont még feltűnően hiányzott Sully egyik ismertetőjegye, a játékbeli modelleken megszokott bajusz. Az őt alakító színész fizimiskájához azóta ezt is hozzáadta a stáb, amiről egy rövid Instagram-videót is megosztott Wahlberg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👨🏻😢

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés,

Ebből még nagy következtetéseket nem lehet levonni azzal kapcsolatban, milyen lesz az általa alakított szereplő, így korai lenne eldönteni, hogy Nolan Northnak lesz igaza, aki nemtetszését fejezte ki a színészválasztás kapcsán, vagy a Wahlberg oldalán játszó Tom Hollandnak, aki kincstári optimizmussal nyilatkozott kollégájáról, azt állítva, kiváló Sully lesz belőle. Ha minden jól megy és nem változik többet a premier időpontja, akkor 2021. július 16-án mi magunk is ítéletet hozhatunk.

Ti mit vártok az Uncharted filmtől? Meglehet végre az első, tényleg nagyot robbantó játékfeldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)