Hirdetés

Ezzel a méregdrága szoborral végre te érezheted magad nagynak Lady Dimitrescu mellett

|

Kicsiben is remekül mutat a Resident Evil Village nagyasszonya.

Hirdetés

A pozitív fogadtatásban részesült hetedik epizód után a Capcom másodszor is megmutatta, hogy bőven van még kraft a nagy múltú Resident Evil-szériában, a tavaly májusban megjelent Village ugyanis hatalmas siker lett, nem kis részben a játék instant ikonikussá vált főgonoszának, a 290 cm magas Lady Dimitrescunak köszönhetően.

A környéket terrorizáló grófnő alaposan megmozgatta a rajongók fantáziáját, így sorban özönlöttek hozzá a különböző modok, köztük egy olyannal, ami még nagyobbra növelte a karaktermodellt. Most viszont azoknak szolgálhatunk jó hírrel, akik egy kisebb Ladyre vágynak, a PureArts ugyanis teljesíti a rendelést.

Hirdetés

A videójátékos szobrok nagy tapasztalatú gyártója korábban a RE-széria második és harmadik részéhez is készített figurákat, most pedig a Village került műsorra. A PureArts Lady Dimitrescuja 1/4-es méretarányban érkezik, vagyis 88,9 cm, ami az ihletőjéhez képest ugyan apró, szoborként viszont tekintélyesnek mondható. A lenyűgöző részletességű dísztárgy polyresin műgyantából és textilből készült, a 100 példányban piacra dobott exkluzív kiadás vásárlói pedig még egy életnagyságú fém replikát is kapnak mellé Dimitrescu kulcsáról.

Jobban mondva kaptak, ezt a csomagot ugyanis már el is kapkodta a nép, a többieknek azonban még mindig ott az ördögi 666-os darabszámban elérhető normál kiadás, amiből csak a kulcs hiányzik. A mini-Dimitrescu sajnos nem olcsó mulatság, kemény 1499 dollárt, vagyis 605 ezer forintot kell leszurkolni érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezért cserébe egyedi szabású ruhával, levehető kalappal, két beállítható pózzal és egy fa/márvány hatású állvánnyal köszönt be a házunkba a grófnő rémuralma, már ha ki tudjuk várni a 2023 harmadik negyedévére ígért szállítást.

A termékről egy videós kedvcsináló is készült, amelyet ide kattintva tudtok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)