Hirdetés

F1 2019 - a Formula 2-es tragédia a fejlesztőket nehéz döntés elé állította

|

Az F2-ben a múlt héten bekövetkezett baleset egy pilóta életét követelte, és ez hatással van a játékra is.

Hirdetés

Az F1 2019-ben - a széria történetében először - nem csak az F1, de az annak előszobájának számító F2 járműveivel is szánthatjuk az aszfaltot. A 2018-as szezonban már eddig is kipróbálhattuk magunkat, viszont az idei pilótákat csak az elkövetkezendő hetekben érkező frissítés hozza majd. A Codemastersnek azonban egy nehéz döntést kell meghoznia az új tartalmak kapcsán-

Hirdetés

Az F2 múlt heti futamán ugyanis a 22 éves francia pilóta, Anthoine Hubert életét vesztette. Egy előtte haladó versenyző a falnak csapódott, Hubert ezt próbálta meg kikerülni, minek következtében kisodródott és ütközött, a mögötte érkező pilóta pedig nagyjából 250 km/órás sebességgel csapódott az autójába, ezzel ismét a falhoz csapva a fiatal versenyzőt. Mindkettejüket azonnal kórházba szállították, de Anthoine Hubert életét nem tudták megmenteni, és az sem biztos, hogy a baleset másik sérültje, Juan Manuel Correra valaha ismét képes lesz versenyezni. Itt találtok egy videót, ami egy animációval bemutatja, hogy pontosan milyen események vezettek a tragédiához:

A Codemasters az összes F2-es pilótát lemodellezte, így Hubert-t is, de egyelőre nem tudják, hogy a versenyző korábbi teljesítményének tiszteletére hagyják-e benne őt is, vagy pedig eltávolítsák kegyeleti okokból; a döntést valószínűleg Hubert családjára bízzák majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)