Hirdetés

Hamarosan a Facebookon is kereshetsz pénzt livestreameléssel

|

A Facebook ismét megpróbál kiharapni egy darabot a Twitch tortájából és megpróbálja átcsalogatni a saját platformjára azokat, akik játékok közvetítéséből szeretnének megélni.

Hirdetés

A Facebook továbbra sem mondott le róla, hogy a videós fronton is terjeszkedjen, ebbe pedig az élő közvetítések is beletartoznak. Legújabb partnerprogramjukkal azokat a játékos streamereket szeretnék magukhoz csalogatni, akik pénzt is szeretnének keresni közvetítéseikkel.

Hirdetés

A közösségi oldal már most is az egyik leghasznosabb eszköz közösségük építésére és tájékoztatására, a Facebook-nál pedig azt remélik, hogy a Gaming Creator Pilot program beindítása után egyre többen lesznek, akik nem a YouTube-ra vagy a Twitchre próbálják majd átterelni a követőiket, hanem rögtön náluk posztolják a videóikat és streamjeiket. Ennek érdekében a közösségépítés mellett a Facebook tulajdonában lévő más szolgáltatásokon, az Instagramon és az Oculuson keresztül is megadnák a lehetőséget, hogy megjelenjenek a partnerprogramban részt vevő streamerek. Emellett olyan eszközökkel is készülnek, amiknek a segítségével külső eszközök nélkül támogathatnák a streamereket a nézőik, illetve valószínűleg a streameken és videókon elhelyezett reklámokkal is kereshetnek az alkotók, igaz ez utóbbira nem tér ki konkrétan a programról kiadott közlemény.

Ti szívesen néznétek streameket és gaming videókat a Facebookon, vagy halott ötletnek tartjátok a programot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)