Hirdetés

Facebook - ki volt az első felhasználó?

|

Ki volt az első a Facebookon? Te hányadikként regisztráltál? Mennyi ember is használja összesen? Ez az oldal megmondja a választ.

Hirdetés

A The Faces of Facebook oldal összegyűjtötte az összes jelenlegi Facebook-felhasználó képét egy hatalmas csokorba.

Az oldalon lévő számláló azt jelöli, hogy éppen az adott pillanatban hányan csatlakoznak a világ legnagyobb online közösségéhez a Facebookhoz. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor a háttér kivehetetlen pixelei pedig az összes regisztrált júzer képeiből áll össze. Ha épp borzalmasan ráérsz, akkor rá is tudsz közelíteni a képekre és megkeresheted magad, de valószínűleg két kattintás után adod majd fel. Ha valakinek sikerült, azért szóljon. 

Ha bejelentkezel a fiókoddal, akkor egyszerűbbé válik a helyzet (beginner's mode), ráadásul azt is megtudhatod, hogy hányadikként regisztráltál a Facebookra. Érdekes kis applikáció, el lehet szórakozni vele egy darabig.

Ti mikor regisztráltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)