Hirdetés

Fájdalmas látni, ahogy egy youtuber szétver egy Xbox Series X-et

|

Világszerte jelentős a készlethiány, a nyerészkedők horror árakkal igyekeznek ezt kihasználni, és közben van valaki, aki csak azért rendelt egy Xboxot, hogy szétzúzza.

Hirdetés

Tény, hogy nem sokat segítene a készlethiányon, ha Plainrock124 inkább meghagyja másnak az általa vásárolt Xbox Series X-et, de akkor legalább eggyel több friss konzoltulaj szája húzódhatna mosolyra. A videós azonban teljesen öncélúan, semmiképp sem szakmai okokból verte szét az általa vásárolt gépet - okostelefonoknál van értelme a töréstesztnek, konzoloknál kevésbé. Nem is teszt ez igazán, csak rombolás.

Nyilván mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, és nyilvánvaló, hogy az ilyen tartalomnak is megvan a közönsége: Plainrock124 1,41 millió feliratkozóval rendelkezik, az érintett videón 41 ezer like van 5,1 ezer dislike mellett.

Hirdetés

A zúzás a fő profilja: Bored Smashing sorozata 95 videóból áll, 1,4 millió megtekintés gyűlt össze az évek során.

Ha nem lenne elég, hogy szétzúzta szerencsétlen Series X-et, még fel is gyújtja a biztonság kedvéért. Csak erős idegzetűek nézzék meg, szörnyű látvány, de talán jobban megbecsüljük tőle, amink van. És igen, ha kérdés volna: vesz majd PS5-öt is, azzal is hasonlót tervez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)