Hirdetés

Ez a Fallout 3 rapszám leszedi az arcod, de élvezni fogod

|

Hallottunk már sok játék ihlette rajongó zenét, de ritkán jött szembe olyan, amit tényleg élveztünk. Ez most egy ilyen alkalom.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy engem azonnal meg lehet venni minden zenével, amiben jazzes aláfestéssel megy a rap ütem, de ez ráadásul egy Fallout 3 rajongói szám, amit nem tudsz nem szeretni. Komolyan figyelmeztetek mindenkit, hogy már első hallás után is a fejedben marad legalább egész napra.

A videót Open Minded és Caedo Genesis hozta össze, akik olyan jó munkát végeztek a videóval, hogy alig hisszük el, hogy a Fallout 3 már 7 éves (most akkor lehet öregnek éreznie magát mindenkinek). Mindent összegezve ez az egyik legjobb rajongói projekt, amit az utóbbi pár évben volt szerencsénk hallani. Az egész csak arról szól, hogy emberünk a pusztaságban gyilkol egy wézer…lézer puskával. Végül is, hallottunk már rapszámot ennél gyengébb tematikával is.

Írnék én egy frappáns zárszót, de csak az jár a fejemben, hogy „WUB WUB WAZER WIFLE!”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)