Hirdetés

Kartonpapírral és poharakkal mutatták be, hogyan lehet csalni a Fallout 4 speedrunjában

|

Már pörög az Awesome Games Done Quick 2020, aminek egyik főszereplője a Fallout 4 volt. Nyilván ennek a játéknak a végigjátszásához is vannak trükkök, melyeket a veteránok el is magyaráztak.

Hirdetés

A nagy, éves, adománygyűjtős speedrun buli, az Awesome Games Done Quick tegnap kezdetét vette, és Tomatoangus neki is látott, hogy rekord idő alatt végigrohanjon a Fallout 4-en. Ezt az RPG-szörnyet is hamar le lehet gyűrni néhány ügyes trükkel, egyikét ezeknek pedig Tomatoangus egy makett segítségével magyarázta el. Jó látni ezt a felkészültséget.

Hirdetés

Az egyik módja az idő megtakarításának, hogy a játék legelején, amikor botorkálnánk ki a Vaultból, nem elkezdünk sétálgatni a kijárat felé, hanem kitörünk a térképről és elkezdünk zuhanni. A lényeg, hogy hova esünk. Ha a jó pontba zuhanunk bele, akkor a Vault tetejére fog kidobni a program, amivel megtakarítunk 40 másodpercnyi kutakodást az üres menedékhelyen.

Tanulságos kis oktatás volt ez a leendő speedrunnerek számára. Akiket érdekelnek még hasonló trükkök, azok figyeljék az AGDQ végigjátszásait, a srácok elég részletesen elemeznek egyes megoldásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)