Hirdetés

Fallout 4 - nemsokára megvásárolható lesz az Alien Blaster replikája

|

A Fallout 4 egyik legmenőbb fegyverét hamarosan a polcainkra is feltehetjük a Triforce-nak köszönhetően.

Hirdetés

Nincs igazi egyetértés abban, hogy játékmenet szempontjából a Fallout 4 mennyire méltó folytatása a sorozatnak, viszont az biztos, hogy a retrofuturisztikus stílust továbbra is nagyon érzi a Bethesda. A játék egyik legmenőbb fegyverét hamarosan már nem csak virtuálisan, de a valóságban is a kezünkbe vehetjük.

A kiadó bejelentette, hogy összefog a replikákat gyártó TriForce-szal, és elhozzák nekünk a Pusztaság egyik legstílusosabb fegyverét, az Alien Blastert. A másolat pontosan ugyanakkora, mint a játékban (nagyjából 38 centiméter hosszú) és ugyan nem lő valódi lézernyalábokat, a működő LED-ek talán kompenzálják ezt a hiányosságot.

Az egészben annyi a bökkenő, hogy az Alien Blaster laza 400 dollárba kerül (kb. 115 ezer forint) és a TriForce egy 100 dolláros foglalási díjat is elkér érte, szóval alaposan meggondolja az ember, hogy tényleg megéri-e. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)