Hirdetés

Fallout 4 - ezek a csukák jól mennek a hibernációhoz

|

A Think Geek ismét nagyot alkotott, és kiadott egy pár olyan cipőt, amit egy pillanat alatt lekapnék a polcról.

Hirdetés

Aki nem tudja: a Bethesda saját ajándékboltját a Think Geek srácai csinálják, akik most is összehoztak valami olyat, ami attól függetlenül, hogy nagyon geek, még laza is. Ezek a Fallout 4 témájú sportcipők tényleg nagyon jól néznek ki.

A cucc teljes egészében kék szarvasbőrből készült (olyan rég voltam kint utoljára az utcán, hogy már kékek a szarvasok?), és amellett, hogy otthonod száma van az oldalán, még egy Vault logó is ráfért a surranók hátuljára. Mondjuk arra nem árt odafigyelni, hogy esős időben ne ezt használjuk. Jó eséllyel bekékül majd a tócsa, amibe belelépsz.

Kicsit rikító a cucc, de én vagyok az az arc, aki egy bálra is piros tornacipőben jelenik meg, szóval én simán kiegyezek ezzel. És nektek hogy tetszik?

Aki belehúzna egy párral, az a Bethesda oldalán tudja megrendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)