Hirdetés

Fallout 4 - ezúttal a Suicide Squad előzetesét alkották meg benne

|

Lassan már előre borítékolható, hogy minden fontosabb film trailere megkapja saját Fallout 4-es verzióját is. Most a Suicide Squad volt a soros.

Hirdetés

Kiváló Fallout 4-es előzetest kapott már az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Daredevil 2. évada és a The Walking Dead 1. évada is. A következő nagy DC Comics film, a Suicide Squad is megragadta az eddigi videókért felelős alkotó fantáziáját, aki most ennek a mozinak a trailerét pakolta össze különféle modok segítségével a Fallout 4-ben.

Az UpIsNotJump néven tevékenykedő youtuber a jelek szerint nem nyugszik egészen addig, amíg az összes jelenleg egy kicsit is figyelemre méltó előzetest el nem készíti a Fallout 4-ben. Korábbi munkáit is imádtuk és a legújabb Suicide Squad trailer Fallout 4 átirata sem adott okot a panaszra. Lessétek meg gyorsan ti is, ezt kár lenne kihagyni:

Ez volt ugyebár az eredeti verzió:

Nektek tetszenek ezek a Fallout 4-es előzetesek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)