Hirdetés

A Fallout 4-ben élhetjük át újra a Rick and Morty legszebb pillanatait

|

Miközben izgatottan várjuk a Rick and Morty folytatását, érdemes átmenni az első két évad legnagyobb jelenetein is a Falloutban tálalva.

Hirdetés

Az UpIsNotJump nevű YouTube videós vállalta magára a feladatot, hogy felturbózza a Fallout 4 kliensét pár moddal, és újra alkossa a Rick and Morty első két évadának legszebb jeleneteit.

Hirdetés

A küldetést nem oldotta meg hibátlanul, például az itteni Rick inkább hasonlít Peter Capaldi 12. (vagy 13. ki hogyan számolja) Doctor Who változatára, mint a rajzfilm főhősére, de ettől függetlenül is nagyon szórakoztatóak lettek a jelentek. A jó alapból nehéz lett volna bármi rosszat összehozni.

Minden kellemetlen furcsaságával együtt élveztük a kis időutazást. A baj csak az, hogy ezek a videók újra emlékeztettek minket a harmadik évadra. Illetve annak hiányára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)