Hirdetés

Háromféle változatban lesz kapható a legújabb Fallout 4 szobor

|

Nem olcsó, de igazi minőségi darabokról van szó, így a sorozat legnagyobb rajongóinak érdemes lehet fontolóra venni a vásárlást.

Hirdetés

Számos remekül sikerült videojátékos szobrot láthattunk már, és szinte kivétel nélkül mindegyiknek megkérték az árát, ami az egyszeri játékos számára soknak tűnhet, de egy gyűjtőt ez nem érdekel. Hasonló az eset a legújabb Fallout 4 szoborral is, ugyanis nem aprópénzbe kerül, viszont elképesztően részletes és több változatban is elérhető.

Hirdetés

A nagyjából fél méteres művészeti alkotás a játék főszereplőjét és annak hű társát, Dogmeatet ábrázolja. Az első változatból mindössze 1000 darab készül, és a karakter egy mesterlövész puskát tart a kezében, az ára pedig közel 110 000 Ft.

A második verzióból 500-at készítenek, emellett pedig cserélhető fejjel és lézerpuskával érkezik, nagyjából 118 000 Ft-ért.

Az utolsó kiadás egészen különleges, mert ugyanazok a tulajdonságai, mint az előzőnek, de csak 50 darab készül belőle és egész szobor festetlen, így a vásárló maga pingálhatja ki a saját ízlése szerint - ezért 110 000 Ft-ot kell fizetnie.

Ti szoktatok hasonló szobrokat vásárolni, vagy az is elég, ha a játékban látjátok a karaktert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)