Hirdetés

Végre kiküldték a Fallout 76 vászonzsákjait

|

A gyűjtői kiadás vásárlóit mostanra sikerült kárpótolni.

Hirdetés

Nem elég, hogy borzasztó állapotban jelent meg a Fallout 76, pont a leglekesebb rajongók szívták meg a legjobban. A gyűjtői kiadás vásárlói ugyanis a meghirdetett, minőségi vászontáska helyett egy nejlonzsákot kaptak, mivel "anyaghiány miatt" csak ezt tudta a Bethesda a csomagba tenni. 

Hirdetés

A változtatás erősen támadható volt, a vásárlók érthető módon nagyon felháborodtak. A kiadó még decemberben azt ígérte, hogy aki a Fallout 76 gyűjtői kiadását vette meg, és regisztrál egy megadott oldalon, annak idővel küldeni fognak egy olyan táskát, ami nem úgy néz ki, mintha selejt anyagból készült volna. Az első példányok a napokban érkeznek a játékosokhoz, mint arról egy Jordan Stapleton nevű twitterező is szólt.

A játékosok csalódottságukat a régi táskával együtt dobhatják ki, és mehetnek battle royale-ozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)