Hirdetés

Fallout 76 - a Twitter népe darabjaira szedte az új dzsekit

|

A Bethesda bejelentett egy prémiumnak titulált és ezért borsos áron kínált Fallout 76 bőrdzsekit, a rajongók pedig azonnal közröhej tárgyává tették a terméket.

Hirdetés

Nem lennénk manapság a Bethesda marketingeseinek a helyében. Miután a Fallout 76 finoman szólva sem találta meg a közös hangot a vásárlókkal és a nejlontáska is hatalmas botrányt váltott ki a közösségből, szinte bármit jelentenek be, az a legjobb esetben is csak lepattan a rajongótáborról, rosszabb esetben viszont beindul a mémgyártással egybekötött felháborodás. Így történt most is, ráadásul ezúttal olybá tűnik, hogy a vállalat helybe ment a pofonért.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a hivatalos Fallout Twitterre kikerült két fotó, amiken a játék hivatalos, prémium minőségűnek ígért "Vault 76" bőrdzsekijét leplezték le, amely közel 280 dollárba (nagyjából 76 ezer forintba) kerül: 

Aki esetleg arra tippelt, hogy ezt mindenki örömködve fogadta, az ne lottózzon. Villámgyorsan elözönlötték ugyanis a Twittert a maró gúnnyal átitatott posztok, amik arra próbáltak rávilágítani, hogy egyrészt a dzseki úgy néz ki, mintha egy olcsó anyagból gyártott esőkabát vagy szemeteszsák lenne, másrészt olyan is akadt, aki szerint a korábbi táskás kavarás miatt a vásárlókat ezzel a dzsekivel kellett volna kárpótolnia a Bethesdának. Íme néhány érdekesebb darab közülük: 

Lehet, hogy jobban járna a Bethesda, ha nem próbálna meg semmit sem eladni a Fallout 76 kapcsán a közeljövőben? Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)