Hirdetés

Egyre népszerűbb turisztikai célpont Nyugat-Virginia a Fallout 76 bejelentése óta

|

A disztópikus játék helyszínéül szolgáló államot hirtelen még többen szeretnék meglátogatni a való életben.

Hirdetés

Az E3-on bemutatott Fallout 76 helyszíne az USA Appalache-hegység területén fekvő állam, Nyugat-Virginia. A hegység miatt érdekes turisztikai célpont, de a játék leleplezése után megsokszorozódott az érdeklődők száma.

Hirdetés

A Bethesda poszt-apokaliptikus sorozatának legújabb címe rengeteg embert inspirált, hogy megnézze, milyen is igazából a környék. A WVExplorer.com turisztikai honlap látogatottsága például a nap átlag kétezerről közel 30 ezer főre nőtt a weboldal egyik szerkesztője szerint. A trailerben felbukkanó vidámpark, a Camden Park is mágnesként vonzza a Fallout-rajongókat.

A park egyik alkalmazottja elmondta, hogy az emberek rájuk telefonálnak, mert szeretnének pólókat vásárolni - és csak azért, mert látták a helyszínt a játékban. A helyiek természetesen örülnek, hogy ilyen népszerű lett az állam, de egyben nagyon furcsának tartják a legtöbben, hogy egy videojátéknak ilyen hatása lehet.

És akkor ne feledkezzünk meg John Denver ezelőtt sem ismeretlen nótájáról, ami a Kingsman: Az Aranykör után újra sokadvirágzását éli. Ha valakinek esetleg kimaradt volna, hallgassa meg most:

A Fallout 76 egyébként november 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)