Hirdetés

Fallout 76 - a Bethesda vászontáskára cseréli a Power Armor Edition nejlontáskáit

|

Aki nem elégedett azzal, amit kapott, kérheti az eredetileg ígért táskát.

Hirdetés

Nem elég, hogy a játék nem lett olyan, amilyennek a Bethesda ígérte, a legtöbbet fizetők lehettek a legszomorúbbak. A 200 dolláros Power Armor Edition ugyanis a képeken látható, elég jól kinéző vászontáska helyett egy lényegesen olcsóbb és rondább nejlonzsákot tartalmazott

Hirdetés

A Bethesda tegnap éjszaka közzétett egy tweetet, mellyel bejelentette, hogy épp véglegesíti a gyártási terveket a vászontáska kapcsán, és minden Power Edition vásárló, aki január 31-ig jelzi ezen az oldalon, hogy kéri a cserét, kap egyet az elkészülő cseredarabokból.

Jó látni, hogy végül nem csak 500 Atommal intézték el, ahogy eredetileg akarták. Persze valószínűleg a fogyasztóvédelem miatt is léptek, de akárhogy is, legalább a vásárlók jól járnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)