Hirdetés

Még mindig nincs vége a Fallout 76 táskabotrányának

|

Most éppen az bőszítette fel még jobban a Fallout 76 Power Armor kiadásának vásárlóit, hogy a YouTubereknek és a streamereknek ingyen vászontáskát adott a Bethesda.

Hirdetés

A Fallout 76 megjelenése sokak számára biztosan nem a játékélmény, hanem inkább a rajt körüli botrány miatt lesz emlékezetes, amihez nem csak a játékmenettel kapcsolatos problémák, hanem a Power Armor kiadás körüli balhé is hozzájárult. Miután a gyűjtői kiadás vásárlóit nem nyugtatta meg a játékbeli fizetőeszközzel való (nem túl bőkezű) kompenzáció, sokaknál tovább rontott a helyzeten, hogy a kiadó látszólag jobban ügyelt a promóciós ajándékként kiosztott cuccok minőségére, mint a fizető vásárlóiknak juttatott táskáéra.

Hirdetés

A játékkal kapcsolatos subredditeken és a Twitteren is sokan osztották meg, hogy a Fallout 76 megjelenése előtti promóciós rendezvény látogatói milyen cuccokkal térhettek haza Nyugat-Virginiából, ezek között pedig volt egy vászontáska is. Fontos leszögezni, hogy nem a gyűjtői kiadásban látott hordtáskáról, hanem egy teljesen máshogy kinéző (ugyanakkor egyértelműen sokkal jobb minőségű) hátizsákról van szó, de ez sokaknak elég volt ahhoz, hogy párhuzamba állítsák a két esetet. "Nézzétek, milyen minőségű cuccok vannak a képen, láthatóan jobbak, mint amiket a 200 dolláros gyűjtői kiadás vásárlói kaptak" Írta az alábbi képes összeállítás készítője. "Az influencereknek ingyen adtak egy vászontáskát, a leghűségesebb rajongóknak elég volt a nejlon" - írta egy másik nem túl boldog felhasználó a Redditen.

Nem valószínű, hogy a felháborodás bármit is változtatni fog a helyzeten - sőt, afelől se legyen senkinek kétsége, hogy számos más, a játékosok által sokkal jobban kedvelt kiadó is hasonlóan jól bánik azokkal, akiktől azt remélik, pozitív fényben mutatják majd be a terméküket -, de az biztos, hogy néhány napig megint lesz témája azoknak, akik a Bethesdát szeretnék ekézni.

Tényleg nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen tatyók teljesen hétköznapi ajándéknak számítanak egy sajtóeseményen, hasonló Life Is Strange 2 táskát kaptunk mi is a Life Is Strange 2 Square Enix gamescomos előadása után. - Csirke

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)