Hirdetés

Nyugat-Virginia teljesen bepörgött a Fallout 76-tól

|

A játéknak otthont adó állam azt reméli, hogy fellendül a turizmus a Fallout 76 hatására.

Hirdetés

A Fallout játékokban az Egyesült Államok számos területét meglátogathattuk, de Nyugat-Virginia tényleg nagyon büszke, hogy a Bethesda őket választotta.

Hirdetés

Jim Justice kormányzó bejelentette, hogy a turisztikai hivatal és a Bethesda megállapodást kötött a Fallout 76 promózására. Azt mondta,

"Végre eljött az ideje, hogy a világ lássa, milyen kincs Nyugat-Virginia. Éveken át mondogattam, hogy nálunk minden megvan: gyönyörű látkép, a legjobb emberek, és még ennél is több. Most pedig megoszthatjuk mindezt a videojáték ezen különleges lencséjén keresztül mindenkivel."

A turisztikai hivatal feladata, hogy promózza az államot és annak különlegességeit, helyszíneit. Első lépésként közzétettek néhány összehasonlító képet a nevezetességekről, ahogy azok a játékban és a valóságban megjelennek, illetve a szörnyekről, melyeket a helyi folklór ihletett. Haláli jó arcok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)