Hirdetés

Fallout - működő Pip-Boy-t készítettek asztronautáknak

|

Rengetegszer láttunk már Pip-Boy replikákat, de még a legjobbak is csak éjjeli óraként funkcionáltak. A NASA felhívására készült Pip-Boy 3000 viszont abszolút működőképes,

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Pip-Boy 3000 inkább a kockák, mintsem a tudósok (oké, van közös halmaz, de nem ez az általános, akármit is mond a tévé) szívét dobogtatja meg, a Fallout tervezői egy a valóságban is teljesen értelmezhető és elfogadható dizájnnal alkották meg az eszközt, így a karperecből simán lehet egy űrhajósok által használt, valódi kütyü.

Ashley Hennefer és csapata a NASA versenyére nevezte be a leplezetlenül a Pip-Boy 3000-et másoló eszközt, amibe Geiger-számlálót, meg mindenféle más hasznos szenzort építettek. A készülék érzékeli a szívverést, a sugárzást, a hőmérsékletet és a nyomást is, a Földön és a Marson egyaránt. Ha hiszitek, ha nem, még akár nyerhet is, és lehet, hogy a jövőben az űrhajósok valóban ezt fogják használni. Az lenne az igazán menő. Csak a Bethesdának is rá kell bólintania.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)