Hirdetés

Fallout: Nuka Break - kéne még pénz, hogy az alkotók is beszálljanak

|

Ha egy kicsit ti is besegítetek, akkor a népszerű websorozatban akár a Fallout sorozat két atyja is feltűnhet.

Hirdetés

Mikor legutóbb írtunk a Fallout: Nuka Break című kis poszt-apokaliptikus rajongói sorozatról, akkor még egy relatíve ismeretlen alkotás volt. Azóta viszont jóval magasabbra tették a lécet a srácok, és már a Kickstarter-en szeretnék összeszedni a sorozat folytatására szükséges összeget. A finanszírozáshoz kellő pénzmennyiség már összejött, de nem akármit ígérnek azoknak, akik segítenek egy kicsit még szépíteni a költségvetést.

Habár a Wayside Creations tagjai eredetileg befejezettnek gondolták a történetet a kritikailag is elismert második évad után, a rajongók nem engedtek, és végül sikerült még találni pár elvarratlan szálat a Nuka Break világában. A meghirdetett Kickstarter kampányban 20 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, hogy elmesélhessék a Ranger háttértörténetét, de azóta már 48 ezer dollárnál tart a kalapozás.

Hogy egy kicsit tovább motiválják a játékosokat, egy stretch goal-t is bejelentettek: ha elérik a 60 ezer dollárt, maga Brian Fargo és Chris Avellone is csatlakozik a stábhoz. Talán nem kell mondanom, hogy miért is fontos ez a két úr, de ha valakinek mégis kimaradt volna az életéből: mindkettőjüknek nagy szerepe van a Fallout világának megalkotásában. Jelenleg Fargo a Wasteland 2-t, Chris Avellone pedig a Pillars of Eternity-t hegeszti, de úgy tűnik a Fallout-ot ők sem fogják sose megunni.

Ti mit gondoltok? Szeretitek a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)