Hirdetés

A Skyrim még nem, de a Fallout Shelter játszható lesz a Tesla autókban

|

Lassan komolyan el kell gondolkodnunk azon, hogy a következő generációban Xboxot, PlayStationt vagy inkább Teslát vegyünk-e.

Hirdetés

Elon Musk egy fantasztikus ember, aki a mi nagy örömünkre a videojátékokat is szereti. Nemrég megtudtuk, hogy a Studio MDHR-rel közösen dolgoznak a Cuphead első szigetének Teslára portolásán, most pedig a Bethesdával folytatott együttműködésre derült fény.

Hirdetés

A Bethesda Game Studios a Fallout Sheltert pakolja át a Tesla platformjára, így a játék játszható lesz a kocsikba épített képernyőn. Természetesen csak akkor lehet majd bunkert gondozni, amikor az autó álló helyzetben van, de segít, hogy ne kelljen unatkoznunk vagy a mobilunk kis képernyőjén pötyögni, ha épp várunk valakire. Todd Howard elmondta, hogy ez még csak az első lépés a kiadó és a Tesla együttműködésében, úgyhogy nincs kizárva a Skyrim portolása sem, de az nyilván egy nagyobb falat.

Szerintetek melyik az a játék, amiből mindenképp kell egy Teslán futó változat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)