Hirdetés

Mit keres BZ egy Pip-Boyban? Hát a Fallout egyik legismertebb dalát énekli!

|

Bár BZ-tól leginkább a zúzós rockdalokat és a metálos hangzást szoktuk meg, ezúttal a negyvenes évek Amerikájából dolgozott fel egy kellemes számot, amit valószínűleg minden Fallout-rajongó ismer.

Hirdetés

A The Ink Spots száma gamerek millióinak égett az agyába, amikor a Fallout 3 legelső trailerében az I Don't Want to Set the World On Fire dallamait követték a poszt-apokaliptikus Washington legelső képei. Az 1930-as és '40-es évek rendkívül népszerű együttesének dala bekerült most ősszel a negyedik részbe is, amivel a mi BZ barátunk is eltöltött néhány órát.

Valószínűleg ennek hatására fogalmazódott meg benne, hogy ideje volna egy saját feldolgozást készítenie Bill Kenny és a bandájának slágeréről. Mindannyiunk örömére pár napja ki is került a kiválóan sikerült videó, ami egy témába vágó Pip-Boyos effektet is kapott, csak hogy teljes legyen a Fallout-hangulat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)