Hirdetés

Érkezik a hivatalos Fallout szakácskönyv

|

Megtudhatjuk, hogyan készíthetjük el a lepusztult világ legcsábítóbb ételeit - a sugárfertőzés fenyegetése nélkül.

Hirdetés

Míg a The Elder Scrolls játékok sajtjaiból csak-csak vágtam volna egy szeletet, a Falloutban egyik kaja után sem csorgott a nyálam. 

Hirdetés

Ha nektek igen, akkor a Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbookot mindenképp rendeljétek meg. A Victoria Rosenthal által összeállított szakácskönyvben több mint 70, a Fallout által inspirált recept található. Mivel deathclaw-t mostanában a mi világunkban elég nehéz vadászni, a húsokat sokkal könnyebben hozzáférhető állatok maradványaival helyettesíthetjük. Vannak desszertek és üdítők is benne, úgyhogy ha a vallásotok tiltja, hogy egynél több szakácskönyvet tartsatok otthon, dobjátok ki a régit és cseréljétek erre, elég lesz. Október 23-ától lehet kapni az Amazonon, keményborítós változatban, 30,80 dollárért (ami 8543 forint jelenlegi árfolyamon).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)