Hirdetés

Petíció indult a Far Cry 5 törléséért, de ilyet senki nem gondolhat komolyan

|

Majdnem biztosak vagyunk benne, hogy a Far Cry 5 törléséért vagy megváltoztatásáért indított petíció csak egy troll műve.

Hirdetés

Mint az nemrégiben kiderült, a Far Cry 5-ben az Egyesült Államok vallási fanatikusai ellen megyünk, akik egész véletlenül agresszív vidéki suttyók, egy man bunos pappal kiegészítve. Vidéki suttyóból a valóságban is van néhány arrafelé, ők hajlamosak sértésnek venni mindent, ami csak kicsit is ellenkezik nézeteikkel.

A Change.org-ra felkerült petíció szinte biztosan csak egy a szélsőjobboldaliakat parodizáló troll műve. Ebben azt követelik, hogy a Far Cry 5-öt vagy töröljék, vagy változtassák meg a helyszínét Kanadára, a gonoszokat pedig az amerikai keresztények helyett cseréljék muszlimokra, feketékre vagy mexikóiakra. Lehet vegyesen is, az már mindegy. Opció még, hogy a történeten módosítanak, és áldozatként mutatják be az ellenfeleket, akik nem önszántukból, hanem a körülmények miatt kényszerülnek rosszat cselekedni, vagy hogy csak bizonyos piacokra szánnak más verziót. Amerika például kapjon olyat, amiben Kanada a helyszín!

Árulkodó még, hogy Boltairnek van írva Voltaire neve, és hogy amikor azt sorolják, milyen szörnyűségeket kellett átélni az amerikai játékosoknak, ott szerepel a potenciális párjelöltek általi, a hobbi megismeréséből következő visszautasítás. Sajnos el tudjuk képzelni, hogy valaki tényleg komolyan vette, felháborodott, és őszintén írja alá a petíciót. Ti egyiket se tegyétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)