Hirdetés

Far Cry 5 - a Ubisoft azt akarja, hogy fegyvert adj a kutyádnak

|

Boomer a legjobb barátunk lesz a játékban, de nem feledkezhetünk meg valódi állatainkról sem.

Hirdetés

A Far Cry 5 számos segítője közül az egyik Boomer, aki azonnal a játékosok szívébe lopta magát. Észrevétlenül tud belopózni bázisokra, képes fegyvert lopni, és nagyon aranyos. Ebben mondjuk vetekszik Sajtburgerrel, a medvével is.

Hirdetés

A játék ma kiadott reklámja egész érdekes, és még érdekesebb lesz, ha megnézitek a videó alá beszúrt posztunkat. A kisfilm nagyjából azt akarja mondani, hogy a valódi kutyák is olyan jók, mint a virtuálisak, és nagyon ügyesen tudják tartani a fegyvereket. Vagy valami ilyesmi.

És amitől ez az egész még jobb lesz: a játék hazai forgalmazója, a Cenega ma átadott nekünk egy asztalméretű dobozt, amiben, ahogy azt az alábbi képen is láthatjátok, egy gumifegyver, egy itatótál és egy kendő található. Szóval mi is mehetünk Boomereset játszani, csak egy kutya kell hozzá.

A Far Cry 5 március 27-éig jelenik meg, addig ezt talán már semmi nem übereli. De most már nem tudjuk. A játékot kipróbáltuk, előzetesünket itt olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)