Hirdetés

Far Cry 5 - látványos előzetes mutatja meg, milyen jó hely Hope megye

|

Nagyon közel már a játék megjelenése, így a Ubisoft a tévében is elkezdte hirdetni.

Hirdetés

Közel két hét múlva megérkezik a szezon legjobban várt multiplatform játéka, a Far Cry 5. Az elmúlt hetekben nagyjából, ránézésre kétszázötven videó jelent meg, de most itt van még egy, hátha valaki figyelmét elkerülték az eddigiek.

Hirdetés

Az egyperces tévéreklám viszont nagyon hangulatos. Kedves, Hope megyei lakosok mondják el, milyen jó ott élni, közben a hátrében láthatunk repülős harcot, pajtán átrontó kocsit, kocsmabunyót medvével, és persze a gyönyörűen kidekorált templomot.

A játék március 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az eddig látottak alapján egyszerre lehet nagyon jó, ugyanolyan, mint a korábbi játékok, vagy vegyessen a kettő, de kíváncsiak vagyunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)