Hirdetés

Járd be a Jurassic Parkot ezzel a Far Cry 5 moddal

|

Ha nem lett volna elég a Far Cry 5 bejárható térképe, esetleg nosztalgiáznál vagy csak kíváncsi vagy milyen FPS nézetből bejárni a Jurassic Parkot, akkor ezt a modot neked találták ki.

Hirdetés

A Far Cry 5 Arcade módja lehetőséget kínál minden kreatív elmének, hogy megteremtse saját világát. Ennek az eszköznek köszönhetően készült el korábban a Lost sorozat helyszínéül szolgáló sziget virtuális mása és most a Jurassic Park is.

Hirdetés

Az az érzésem, hogy a mod alkotója többször látta az 1993-as, azóta kultikus filmmé vált Steven Spielberg alkotást, mint egy hétköznapi ember, hiszen a Far Cry 5 modban mindent megtalálhatunk, amit a filmben. Itt van a raptorok kifutója, a látogatók részére megnyitott központ és szegény kecske is. 

Remek szórakozásnak ígérkezik az is, hogy megpróbálunk minél több helyszínt és jelenetet felismerni, miközben puskával a kezünkben barangolunk a parkban.

Nektek mi a kedvenc Arcade pályátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)