Hirdetés

Far Cry 5 - zseniális easter egg lett egy újságíró nyílt leveléből

|

Egy, a Far Cry 5 helyszínéről származó gamer újságíró poénból megkérte a Ubisoftot, hadd szerepeljen a családja a shooterben, a készítők pedig úgy tűnik, erre egy nagyon vicces megoldást találtak.

Hirdetés

Nekünk európainak is érdekes volt azt látni, hogy a Ubisoft a korábbi egzotikus, fiktív helyszínek helyett Montana állam nyugati részébe kalauzol minket a Far Cry 5-ben. Az élmény viszont egészen más lesz a PC Gamer egyik szerkesztőjének, aki erről a vidékről származik.

Hirdetés

James Davenport ennek kapcsán poénból írt egy nyílt levelet is, amiben azt kérte a Ubisofttól, hogy tegyék be NPC-ként a játékba az édesapját. A levél szerint a szerkesztő örege sörimádatával, nem mindennapi horgászismereteivel és a szarvasokról és medvékről szóló őrült sztorijaival tökéletesen illene a márciusban érkező új rész némileg eltúlzott Montanájába.

Néhány ismerőse továbbvitte a viccet és egy petíciót is indítottak, hogy Joe Davenport bekerüljön a játékba, ezt követően pedig a fiát már a fejlesztők is felismerték a Far Cry 5 sajtóeseményein, mint "a fater srácot". A legutóbbi próbalehetőség alkalmával pedig egy új fejleményre lett figyelmes, amikor az egyik küldetéssorozat folyamán a Davenport-farmra kellett mennie.

Ott elsőre nem talált semmi érdekeset, ami a családjára utalt volna, de pont, amikor távozni készült a farmról, egy írott jegyzetet talált. Ez alapján úgy tűnik, a Ubisoft úgy döntött, a legjobb poén az lenne, ha alaposan leégetnék az újságírót.

"Vallomás - Jól ismert tény, hogy a szarvasmarhák a legerotikusabb állatok kerek e világon. Néha kilopózom ide, hogy meglessem, ahogy a bikák szexelnek a tehenekkel. Kérlek, ne mondd el az apámnak"

- állt az üzenetben.

Ez alapján nem egyértelmű, hogy a Far Cry 5 csapata tényleg a montanai újságíró nevében írta a kínos levelet, de a farm neve alapján nehéz másra gondolni. A szerkesztő szerint ez így van rendjén, hiszen édesapja sokkal jobban örül annak, hogy a fia kárára egy ilyen viccet sütött el a stúdió, mint ha valamilyen furcsa módon tényleg ő maga került volna be a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)