Far Cry Primal - szeretnél két napig egy barlangban élni?

|

A Ubisoft egy szerencsésnek lehetőséget ad arra, hogy két napon át barlangban lakjon, férgekkel táplálkozzon, és a szabadban végezze a dolgát.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A Far Cry Primal teljes egészében arról szól, hogy visszatérjünk az alapokhoz, az emberiség hajnalához, a bokorban gubbadáshoz.

Ha valaki fél, hogy ha kiköltözne az erdőbe, feldühödött vaddisznók bántalmaznák vagy turisták fényképeznék, vegyen részt a Ubisoft legújabb játékában. Két éjszakát kell kibírni egy retro hatású, minimalista dizájnnal rendelkező lakban, ami valójában egy szimpla barlang. Kovakővel lehet tüzet csiholni, állatbundával takarózni, és gilisztákat, vagy más férgeket kajálni. Aki elég kemény, levadászhat és felfalhat egy farkast is, de ahhoz ügyesnek és felkészültnek kell lenni.

A nyeremény része egy kiképzés is. A győztes Franciaország, az Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország vagy Hollandia azon 18 év feletti lakói közül kerül ki, akik egy a #caveBnB taget tartalmazó, a @farcrygame csatornát tagelő tweetben leírják, miért kell nekik nyerni. Nevezni január 21-ig lehet, bővebb infó ezen a linken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!