Hirdetés

Egyelőre bizonytalan a Fast & Furious Crossroads sorsa

|

Mivel Halálos iramban 9 premierjét egy évvel eltolták a koronavírus miatt, így felmerül a kérdés, hogy mi lesz a szintén idén tavaszra kitűzött megjelenésű játékkal.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy a Halálos iramban 9. részére még több mint egy évet kell várnia a rajongóknak, mivel a koronavírus járvány miatti mozibezárások révén a nagy stúdiók inkább elhalasztották premierjeiket. A Bandai Namconál készülő Fast & Furious Crossroads sorsa ennek tükrében egyelőre bizonytalan, de a fejlesztők folytatják a játék végső munkálatait. 

Hirdetés

Noha a Crossroads cselekménye nem kapcsolódik szorosan az elhalasztott filmhez, nem véletlen, hogy a megjelenését ilyen közel időzítették a mozipremierhez. Egyelőre a kiadó sem biztos benne, hogy mi lenne a helyes döntés, de a fejlesztőcsapatokat arra kérték, hogy a tervezett ütemben szállítsák le a kalandot:

"A Slightly Mad Studiosnál és a Codemastersnél dolgozó fejlesztőcsapatok a tervek szerint folytatják a játék végleges verziójának elkészítését."

- olvasható a Bandai Namco Entertainment közleményében. Persze ez még nem azt jelenti, hogy az eredetileg kitűzött májusi időpontban jelenik majd meg a Crossroads, hiszen hatalmas fegyvertény lenne, ha egy éppen mozikba kerülő filmmel együtt promózhatnák. Mivel már alig két hónap van hátra a bejelentett megjelenésig, így jó eséllyel hamarosan hallunk majd a projekt sorsa felől. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)