Hirdetés

Alighanem egy Halálos iramban játékot készít a Project Cars csapata

|

Egy streamben árulta el a Slightly Mad vezérigazgatója, Ian Bell, hogy hat évre szóló szerződést kötöttek egy hollywoodi céggel egy olyan játék megalkotására, ami sárba nyomja a Need for Speed Payback arcát.

Hirdetés

Nem halott ügy adaptációt készíteni, volt már, aki sikerrel járt. A Halálos iramban sorozatból készült legutóbbi, teljes értékű játék, a Showdown borzalmas lett, de a Forza Horizon 2 kiegészítőjével nagyon nem lehetett mellényúlni. 

Hirdetés

A filmesek és egyéb jogtulajdonosok kezdik felismerni, hogy érdemes olyan csapatoknak adni a jogokat, akik értenek a játékfejlesztéshez. A Marvel ezt elsők között látta be, ezért dolgozik a Square Enix kötelékébe tartozó, Tomb Raiderrel foglalkozó Crystal Dynamics egy Bosszúállók játékon, és ezért készítheti a Telltale A galaxis őrzői kalandjátékokat.

Végre talán a Fast & Furious is jó kezekbe kerülhet. Bell SpotTheOzzie streamjébe kapcsolódott be, ahol a fejlesztés körülményeiről beszélt, és egy ponton elég erősen sugallta, hogy hamarosan bejelentenek valamit, ami lemossa majd a Need for Speedet.

"Gondoljatok arra, milyen lesz a következő Need for Speed játék, és hogy melyik hollywoodi filmet másolja. Elárulhatom, hogy van egy hatéves szerződésünk a jogtulajdonos hollywoodi céggel, minek következtében lenyomjuk a Need for Speedet a következő hat év során."

Ezzel elég jól belőtte a Halálos irambant, de azért hozzátette, hogy "Kopasz vagyok és gyúrok egy kicsit, ez is segítség".

A Project Cars 2 szerencsére jó lett, úgyhogy várjuk, mit alkotnak egy kicsit más témában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)