Hirdetés

Miért nevet az egész internet azon, hogy ez a srác a Call of Duty miatt szakított a barátnőjével?

|

Persze önmagában elég abszurdnak tűnik a dolog, de érdemes közelebbről is megvizsgálni a szituációt.

Hirdetés

A héten szinte mindenki azon csámcsogott, hogy egy hülye azért dobta a szupermodell barátnőjét, mert miatta nem tudott eleget Call of Duty-zni. Számos meme született a témában, mindenkinek volt véleménye a dologról. 

Hirdetés

Persze ha az átlagembernek felteszik a kérdést, hogy válasszon a topmodell Yanet Garcia és a Call of Duty között, 10-ből 11-szer a mexikói időjós kerülne ki győztesen, de Doug 'Censor' Martin nem átlagember. Mindketten nagyot mennek a közösségi médiában, milliók követik őket a különböző felületeken, így nem csoda, hogy a média nagy feneket kerített a szakításnak.

Forrás: IDDQD Facebook csoport

Censor egyébként a világ egyik legjobb Call of Duty játékosa, aki kétszeres amerikai bajnok, és nem mellesleg a világbajnoki címre törő Faze egyik oszlopos tagja. Már e-sportolóként is felhalmozott némi pénzt, és akkor nem beszéltünk a YouTube csatornájáról és egyéb szerepléseiről. A srác közel egymillió dollárt keres éves szinten, amivel azért már nem csak a sarki boltig lehet elmenni. Ő egyébként már akkor sztárnak számított Amerikában, amikor a lányt még csak 200-an követték Instagramon (ma 6,5 millióan).

A videóban elmondja, hogy egyébként sem volt könnyű az utóbbi időben, hiszen Yanet a karrierje miatt visszaköltözött New Yorkból Mexikóba, így sokkal ritkábban tudtak találkozni, neki meg ugye esténként a játékra kellett koncentrálnia (meg közben egyébként influencerként megélni), ami sok nehézséget okozott. Végül úgy döntött, hogy a karrierje mellett nem tud elég időt szánni a lányra, és ha valamibe nem tud 110%-ot beletenni, akkor azt inkább elengedi, ezért szakítás lett a vége.

Yanetet természetesen rengeteg magazin megkereste az ügy kapcsán, aki elmondta, hogy nehéz napokon van túl, de azért túl fogja élni. Nem gondolja, hogy valaha is újra összejönnének, amire nyilván több millió férfi kapta fel a fejét.

"Nyugodt vagyok, megbékéltem a dologgal, és igyeszem csak a jó dolgokra emlékezni. Távkapcsolatban voltunk, egyébként is nagyon nehéz volt. Nem neheztelek rá, épp ellenkezőleg, sok sikert kívánok neki, remélem ettől a bajnoki címtől megkapja, amit szeretne."

Sokakban ez az egész úgy csapódott le, mintha egy népmese lenne és arról szólna, hogy a parasztfiú választhat a hercegnő és egy gomb között, és a tökfilkó valamiért a gombot választotta. Pedig két nagyon sikeres, nagyon attraktív emberről van szó, úgyhogy bizonyára egyiküknek sem esik majd nehezére, hogy találjanak valakit. Ha már a népmesés analógiánál járunk, az én szememben ez inkább arra hajaz, amikor a herceg nem veszi feleségül a királykisasszonyt és ül békében élete végéig, hanem elmegy inkább háborúzni, mert számára a dicsőség meg a diadal mindennél fontosabb. De hát ilyen, ha hív a kötelesség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)