Hirdetés

Fejhallgatót fel: a Halo, a Worms és más játékok legendás fegyverei zenélnek

|

A Holy Hand Grenade, a Needler és más emlékezetes gyilokeszközök hagnjaiból mixelt dalt egy DJ.

Hirdetés

A Doom legendás fegyvere, a BFG 9000 az új rész soundtrackje kapcsán is egy király dalt inspirált, de nem csak Mick Gordon merített ihletett az ikonikus gyilokeszközből. Az Eclectic Method YouTube-csatorna készítője ráadásul konkrétan a fegyver hangját használta új dalához.

Hirdetés

A Doomon kívül a játékok kapcsán a zenész segítségére siető Gamer Disco beválogatott néhányat a Destiny fegyverei közül, de szerepet kapott még például a GoldenEye 007, a Worms, a Halo-széria, a Black és több más játék is. A végeredmény elég király lett, a videó készítője pedig a gamer ritmusok készítését is bemutatta egy hosszabb videóban.

Nektek melyik a kedvenc játékotok a fegyverhangok szempontjából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)