Hirdetés

Fejbe lőtte a nővérét egy 9 éves, mert az nem adta oda neki a kontrollert

|

Az orvosok hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni.

Hirdetés

Rengeteg szörnyű hírt el tudtam volna képzelni hétindítónak, de egy ilyen tragédiára nem feltétlen voltam felkészülve.

Hirdetés

A Mississippi állambeli Monroe County-ban történt tegnap, hogy egy 9 éves srác összeveszett a 13 éves nővérével. A vitát az robbantotta ki, hogy a lány nem volt hajlandó odaadni a kontrollert a fiúnak, mire az előkereste a lakásban található fegyvert, és fejbe lőtte a nővérét. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen fegyvert használt, vagy hogyan férhetett hozzá, de egyetlen lövést adott le vele.

A lányt a memphisi Le Bonheur's gyermekkórházba szállították, az orvosok azonban már nem tudták megmenteni. Sajnos biztos vagyok benne, hogy az esetből sokan most is azt fogják kihozni, hogy "már megint mit tettek az erőszakos videojátékok" pedig ha egy 9 éves egyszerűen ki tudja venni apa pisztolyát a fiókból, akkor ott nem a GTA V a hibás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)